Geltex

GELTEX® inside matrassen


De juiste ventilatie, drukverdeling en ondersteuning zijn essentieel voor een goede nachtrust. Dankzij de luchtdoorlatende, open celstructuur van de nieuwe GELTEX® inside technologie scoren onze matrassen uitstekend op die 3 criteria van de Slaapdriehoek®. GELTEX® inside voert het transpiratievocht snel af, verdeelt de druk van het lichaam snel over het ligoppervlak en zorgt samen met de juiste bedbodem en een aangepast kussen voor een zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning.

Geltex matrassenslaapdriehoek

MAXIMALE VENTILATIE DOOR OPEN CELSTRUCTUUR. GELTEX® inside heeft een open celstructuur en is vochtdoorlatend: het materiaal zorgt voor een snelle afvoer en vlotte verdamping van transpiratie. Door die maximale ventilatie vermijdt GELTEX® inside dat er een onaangenaam, vochtig slaapklimaat in uw bed ontstaat waardoor u onnodig wakker wordt.

IDEALE DRUKVERDELING VOOR EEN COMFORTABEL GEVOEL. Dankzij de open celstructuur en de geïntegreerde elastische eigenschappen van gel vangt GELTEX® inside de lichaamsdruk in elke slaaphouding automatisch op. Het materiaal zorgt ervoor dat de druk over het volledige ligoppervlak wordt verspreid zodat slaap verstorende piekdrukken worden vermeden.

ZACHT AANVOELENDE MAAR STEVIGE ONDERSTEUNING. Een goede ondersteuning zorgt ervoor dat uw wervelkolom in elke slaaphouding zijn juiste vorm behoudt. Zo kunnen uw spieren ontspannen en kan de wervelkolom herstellen. Dankzij zijn gepatenteerde eigenschappen vangt GELTEX® inside elke beweging van uw lichaam op terwijl u ongestoord verder slaapt.