Comfortabel slapen

Als het gaat om comfortabel slapen en een veilig gevoel dan zijn wij uniek in de regio. Wij zijn onder andere dealer van topmerken zoals Auping, Pullman, Polypreen, Eastborn, Cinderella, Caresse en Arctic Living. Allemaal merken die kwaliteit, slaapcomfort en service hoog in het vaandel hebben staan, net als wij. Door de jaren heen is Wortelboer Bedden uitgegroeid tot wat het nu is: Een betrouwbare specialist, familiebedrijf en een begrip in de regio.

Dus bent u op zoek naar een adres met kennis en ervaring, kom dan gerust langs bij ons in de showroom. Bent u niet mobiel? Dan halen wij u met alle plezier thuis op.

Exclusief in de regio

Wij zijn exclusief dealer van het hoogwaardige merk Polypreen. Een collectie hoogwaardige matrassen en stijlvolle koppelboxspringsets en een verstelbare hoog-laag set die te combineren is met diverse hoofd- en voetborden en met tal van praktische opties op het gebied van til-, verzorgings- en transferhandelingen.

Wij ontzorgen van A tot Z

Bent u slecht ter been of niet mobiel? Dan halen wij u met alle plezier thuis op voor een bezoek aan onze showroom. En na de verkoop houdt het bij ons niet op. Wij leveren en monteren uw bed op het moment dat u dat past en de service en nazorg is altijd van hoog niveau.