Auping

Dé Auping dealer van de regio


Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Dat is Auping's overtuiging: een uitgeruste wereld is een betere wereld. Een mooiere wereld. En dat is niet voor niks. Auping gelooft dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Al sinds de oprichting van Auping staat duurzaamheid en innovatief design centraal. Het assortiment van Auping bevat zowel eigentijdse als tijdloze ontwerpen. Combineer de Auping bedden en boxsprings met Auping bedtextiel om eindeloos te variëren. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder.

Bezoek onze winkel voor advies. Dan stellen wij een Auping bed geheel naar uw wens samen. Passend bij uw wensen op het gebied van ligcomfort en de stijl van uw slaapkamer.

Alles weten over de matrassen en bodems van Auping? KLIK HIER om de brochure te bekijken.
 

Duurzaam

Duurzaam, betekenisvol en bewust, Auping neemt haar verantwoordelijkheid en recycled echt bijna alles: van uw oude matras tot het zaagsel dat op de grond valt tijdens het maken van uw nieuwe bed. Een mooi voorbeeld: de Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld.