Beka

Beka, de beste plek ter wereld


Kent u dat gevoel als u uw bed induikt? Dat gevoel van pure luxe en degelijk comfort? Die unieke gewaarwording dat je de dag van je af kunt laten glijden en dat je weer een volle nacht kunt 'bijtanken'? Dat gevoel wil Beka® u schenken. Al sinds 1935 laat de Belgische Hofleverancier Beka® innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot een summum van slaapcomfort. Uw Beka® bed is de beste plek ter wereld. De collectie bestaat uit boxsprings, ledikanten, matrassen, lattenbodems en hoofdkussens.

Boxsprings

Slapen wordt heerlijker dan ooit in de boxsprings van Beka®. Elke boxspring wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar.

Ledikanten

Slapen is zoveel aangenamer in een stijlvolle slaapkamer. Met een ledikant van Beka®  die perfect in uw interieur past, geeft u uw slaapkamer extra cachet.

 

Matrassen

In elk matras van Beka® vloeien vakmanschap, zin voor detail en slaaptechnologie samen. Zo geniet u van onovertroffen slaapcomfort.

Lattenbodems

Slapen is energie opdoen. En dat gebeurt optimaal door een matras te combineren met een Beka® lattenbodem. Deze bieden een perfecte ondersteuning van het lichaam.

Hoofdkussens

Een goede nachtrust begint bij het juiste hoofdkussen. Een goed slaapsysteem bestaat niet alleen uit een aangepaste bodem en matras, maar ook uit een hoofdkussen dat bij uw slaapprofiel past. Voor elk kussens uit de Beka® collectie worden uitsluitend innovatieve materialen gebruikt. Zo vormt uw hoofdkussen altijd de perfecte aanvulling op uw slaapcomfort.