Pullman

Pullman


Van reiscomfort naar slaapcomfort… George Mortimer Pullman was een Amerikaanse meubelmaker die in 1859 met de bouw van een luxe (restauratie) treinwagon de doorbraak gaf tot meer reiscomfort bij de spoorwegen, met als belangrijkste basis het later wereldberoemd geworden Pullman interieur.

De missie van Pullman is het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxsprings. Centraal daarbij staat het principe van de dubbele vering: de inside pocketveer® in de matras en een verende matras op een verende boxspring. Pullman streeft ernaar, met de vormgeving en functionaliteit van haar producten te inspireren en invulling te bieden aan ieders persoonlijke lifestyle en stijlvoorkeuren. Persoonlijk, stijlvol en luxe slaapcomfort zit 'm in jarenlang vakmanschap van Pullman!

Ervaren hoe heerlijk een Pullman matras slaapt? In het het rustieke dorp Exloo staat een fantastische vakantievilla waar wij de bedden hebben geleverd. KLIK HIER om een kijkje te nemen.

Alles weten over de gehele Pullman collectie? KLIK HIER om de brochure te bekijken.
 

Pullman Express

Pullman Express Luxe heeft een elegant hoofdbord met prachtig genopt patroon, voorzien van fraaie dubbelnaalds stiksels. Pullman Express Luxe kent alle voordelen van Pullman Express. Naast het genopte hoofdbord kunt u kiezen voor een latex topdekmatras en luxe houten poten.

Het hoofdbord Pullman Express Luxe heeft een hoogte van ca. 117 cm en is gelijk aan de breedte van de bestelde boxspringcombinatie.